otohaber_logo
Haberler
Mercedes-Benz’den X6’ya Cevap Geldi
Ürün gamının isimlerini yenileyen Mercedes-Benz, X6’ya rakip olacak GLE Coupe için ilk ipucunu verdi. Ayrıca marka AMG Sport modelleri için önemli detayları paylaştı.
Mercedes-Benz’den X6’ya Cevap Geldi

Stuttgartlı otomobil markası Mercedes-Benz, önemli bir eksiğini tamamlıyor. Alman marka, BMW'nin SAV(Sports Activity Coupe) olarak nitelendirdiği X6'nın karşısına GLE Coupe ile çıkmaya hazırlanıyor. Model ailesinin isimlerini revize eden ve yepyeni isimlerle pazara girmek isteyen Alman marka, ilk fotoğrafını yayınladığı GLE Coupe, GL modelinin üzerine inşa edilecek. Bildiğiniz gibi GL modeli gelecek yıldan itibaren GLE olarak yollardaki yerini alacak.

AMG Sport, model ailesiyle yeniliyor

Mercedes-Benz, yeni model ailesinde yer alacak yenilenen AMG Sport versiyonları 2015'in Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı'nda sahneye çıkartacak. Mercedes-Benz, BMW modellerinin M Performance versiyonlarına rakip olacak yeni AMG Sport''ların, isimleri değişen ürün gamıyla daha teknolojik ve daha performanslı olacağının müjdesini verdi. Yenilenen AMG Sport versiyonlarında tasarım anlamında da önemli değişiklikler yer alacak. Paylaşılan fotoğrafa baktığımızda Ön tasarımın , sportif anlamda oldukça geliştirildiği görülebiliyor. Ayrıca arka tasarım ve iç mekan da bu değişimden nasibini alacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.