otohaber_logo
Haberler
Hep Modern Aileleri Beklediler
Hafif ticari araçlar arasında combi tipi modeller bu sınıfı baltalamaya devam ediyor. Bunun en güzel örneğini artık ithal edilmeyen Volkswagen Touran’da görüyoruz.
Hep Modern Aileleri Beklediler

Caddy yüzünden geride kalan Touran'dan sadece 1 örnek 2011'de satıldı. Üretimisonlanan Kia Carens, bu sınıfın kaybedenlerinden olurken bir dönem dikkat çekici özellikleriyle yeni bir versiyonun beklentisi söz konusu. Zafira Tourer ile yeniden yükselişe geçmeyi hedefleyen Opel, 2011'de aradığını bu sınıfta bulamadı. Sadece 37 adet Zafira satılırken, aynı bayilerde yer alan Chevrolet Captiva benzer fiyatlar sunarak Zafira müşterilerini çaldı diyebiliriz. Liste sonlarda yer alan bir diğer model olan Seat Altea XL'in değeri bu yıl da bilinemedi ve 357 adette kaldı. Bir dönem bu sınıfın lideri olan Mercedes-Benz B Serisi, yeni neslinin satışa sunulmasıyla tekrardan atağa geçmeyi hedefliyor.

C SEGMENTİ MPV

Model Adet
Volkswagen Touran 1
Kia Carens 9
Opel Zafira 37
Seat Altea XL 357
Mercedes-Benz B Serisi 431

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.