otohaber_logo
Haberler
Hıncal Uluç Yazdı Motosiklet Kullanıcıları Kızdı
Usta kalem Hıncal Uluç, geçtiğimiz hafta Sabah gazetesindeki köşe yazısında, bazı motosiklet kullanıcılarının trafikteki kural tanımazlığını dile getirdi. Motosiklet kullanıcıları bu yazıyı tartışıyor.
Hıncal Uluç Yazdı Motosiklet Kullanıcıları Kızdı

Hıncal Uluç, Motosiklet terörüne "Kim Dur Diyecek" başlıklı yazısında motosiklet kullanıcılarını topa tuttu. Moto kuryelerin trafikteki dikkatsiz davranışlarına tepkili olan Uluç, diğer motosiklet kullanıcılarının da bu kötü eğilime uymaya başladığına dikkat çekerken, trafik polislerine de veryansın etti. Sadece kuryelere ceza kesmenin trafik kurallarını uygulamaya yetmediğini ifade eden Uluç, ilk yazısındaki başlığı da " Kafamdaki başlıkta "Sokakta ölürsem katilim İstanbul Emniyet Müdürüdür" olarak seçtiğini ifade etti.

İşte yazıdan bir bölüm "Bu ülkede motosikletler trafik yasasına tabi değillerdir. Trafik polislerinin, ekip arabalarının önünde ters yoldan giderler, emniyet şeridinden sürerler.. Oto yollarda o hızlı trafiğin içinde slalomlar yaparak, şeridinde giden arabaları şaşırtırlar. Sürücü biraz acemi, heyecanlı ise, olacak kazayı düşünün.. "Otobanda direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Üç ölü" haberlerinin ardında, o sürücüyü bordürlere çarptıran ve sonra kaybolup giden bir motosiklet olduğunu düşünürüm hep.."

Yazının devamı için bit.ly/1rjb2gC

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.