otohaber_logo
Haberler
İnci Holding'e Çifte Ödül
Türk otomotiv endüstrisinin en önemli tedarikçileri arasında yer alan İnci Akü ve HL Jantaş, ihracat ödülüne layık görüldü.
İnci Holding'e Çifte Ödül
İnci Holding'in iki şirketi Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD)'nin gerçekleştirdiği 33'üncü Olağan Genel Kurulu'nda ödül aldı. TAYSAD'a üye olan 285 firma arasında 2010 yılı ihracat sıralamasında HL Jantaş 7'nci, İnci Akü ise 8'inci sırada yer alarak plaket ile ödüllendirildi.

HL Jantaş ve HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim ödülünü, Otomotiv Yetkili Satıcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Ilısal'ın elinden aldı. Zaim şöyle dedi, "HL Jantaş ve HL İnci olarak Türkiye'nin en büyük jant üreticisiyiz. 2 şirket çatısı altında, 3 ayrı fabrikada üretim yapmaktayız. Üç işletmemiz de, jant konusunda tüm otomotiv üreticilerinin (OEM) küresel tedarikçisidir. Amerika'dan Japonya'ya kadar tüm dünyadaki OEM müşterilerimize kanıtlanmış kalitemiz, ürün geliştirme kabiliyetimiz ve küresel rekabet gücümüz ile doğrudan ihracat gerçekleştirmekte ve bu pazarlardaki pazar payımızı her geçen yıl artırmaktayız. Önümüzdeki yıllarda bu artış ivme ile devam edecektir çünkü bugün, küresel kriz öncesi olduğumuzdan çok daha fazla rekabet gücüne sahibiz. Bu ayrıcalığı, kriz sürecinde adeta bir seferberlik anlayışı ile yaptığımız verimlilik ve iyileştirme çalışmalarımıza borçluyuz. Dünya otomotiv sanayinin, tercih edilen ve küresel iş ortağı ve olmamız bizim için gurur kaynağıdır. Bu gururu paylaştığım tüm çalışanlarımızı kutluyorum."


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.