otohaber_logo
Haberler
Insignia'da Crossover
Kısa bir süre önce makyajlanarak tasarım ve motor özelliklerini iyileştiren Opel Insignia, Audi A4 Allroad, VW Passat Alltrack ve Subaru Outback gibi orta sınıf crossoverlara rakip olacak Country Tourer versiyonuyla tanıtıldı.
Insignia'da Crossover

Opel'in 4 tekerlekten çekişli otomobiller konusunda ezeli rakibi Volkswagen'in gerisinde kaldığı bir gerçek. Oysa doksanlı yıllarda Frontera ile sınıfında oldukça iddialı konumda olan marka, son dönemde özellikle küçük SUV'u Mokka ile hem kendine güvenini yeniden kazandı hem de dikkate değer satış adetlerine ulaştı. Küçük SUV'dan alınan cesaretle Opel şimdi de orta sınıf temsilcisi Insignia'da bir crossover versiyona imza atıyor. Insignia Country Tourer adıyla satışa sunulan maceracı Insignia'da Haldex kavramalı 4 tekerlekten çekiş sistemi, elektronik diferansiyel kilidi ve arttırılmış yükseklik dikkat çekiyor. Zaten heybetli bir otomobil olan Insignia, Country Tourer versiyonundaki koruma parçalarıyla daha da ilgi çekici bir hale gelirken, tamponlar da standart modellerden ayrışarak SUV ruhu katılmış. 2.0 lt 250 HP benzinli ile 2.0 lt 140 HP ve 195 HP dizel motor seçeneklerinin sunulduğu Insignia Country Tourer'da 6 ileri manuel ve 6 kademeli otomatik şanzıman alternatifleri de mevcut. 2013 Frankfurt Otomobil Fuarı'yla birlikte tanıtılacak olan yeni orta sınıf crossover'ın satış fiyatı ve donanım bilgileri gibi detaylarsa fuarla birlikte ortaya çıkacak.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.