otohaber_logo
Haberler
İpragaz Prins'le atağa kalkıyor
İpragaz, nisan ayında Prins Alternatif Yakıt Sistemleri’nin Türkiye Genel Distribütörlüğü’nü almasının ardından bayi yapılanmasını tamamladı.
İpragaz Prins'le atağa kalkıyor
52 ülkede, üst sınıf ve premium araçlara yönelik LPG sistemleri üreten Hollandalı Prins'in bu alandaki tecrübesi, İpragaz'ın otogaz sektöründeki kaliteli ve güvenli hizmet politikasıyla Türk tüketicisinin hizmetine sunuluyor. 52 ülkede üst segment ve premium sınıftaki araçlara yönelik LPG çözümleri geliştiren Hollandalı Prins'in, sektörün öncü firması İpragaz aracılığıyla Türk tüketicisiyle buluştuğunu söyleyen İpragaz Genel Müdürü Selim Şiper, "Prins, Hollanda'da prens anlamına geliyor. Prins'in kitleri de otogaz dünyasının prensidir. Biz de Prins ithalatıyla, LPG dönüşümünde dünyanın en üst standardını sahipleniyoruz" dedi. İpragaz'ın ilk kurulduğu yıllardan bu yana sektörün öncü şirketi olduğunu vurgulayan Selim Şiper, bu durumun Porsche, Audi, Mercedes-Benz, Volvo, Toyota gibi araçlara özel çözümler üreten Prins'in distribütörlüğünü almalarıyla bir kez daha kanıtlandığını söyledi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.