otohaber_logo
Haberler
Isuzu'dan yaza özel D-Max
Türkiye'de pick-up segmentinin iddialı modelleri arasında yer alan Isuzu D-Max, tüketici talepleriyle şekillenen Rodeo paketiyle, 4x2 versiyonlar arasında üçüncü seçeneğe de kavuşmuş oldu.
Isuzu'dan yaza özel D-Max

136 HP gücündeki 2.5 lt'lik dizel motorla donatılan D-Max Rodeo'da 5 ileri manuel şanzıman görev yapıyor. Sadece arkadan itişli olarak satılan D-Max Rodeo, aslında D-Max 4x2 Standart Paket versiyonunun donanımı ve görüntüsü iyileştirilmiş bir versiyonu. D-Max Rodeo, standart versiyonlardan, karoser renginde boyalı ön tampon, motor kaputu nikelajı, kromajlı ve gövde renginde ön koruma, yan aynalarda kromaj kaplama, gövde rengi çamurluk kaplamaları, nikelaj kaplama cam çıtaları, nikelaj kaplama kapı çıtaları, boru tipi yan basamak, metal klipsli yük bölümü havuzu ve navigasyon sistemi artılarıyla ayrılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.