otohaber_logo
Haberler
Jaguar’ın Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv!
İngiliz marka Jaguar, Türkiye'deki 29 yıllık Ortaklar Otomotiv macerasını noktaladı.
Jaguar’ın Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv!

Hintli Tata bünyesinde yer alan İngiliz Jaguar'ın 29 yıldır Ortaklar Otomotiv ile macerası son buldu. Jaguar Land Rover (JLR) Grubu bünyesindeki Jaguar, Borusan Otomotiv'in bünyesinde satılan Land Rover'dan sonra yine Borusan Otomotiv bünyesindeki yerini aldı. Daha önce BMW, MINI ve Land Rover markalarını bünyesinde bulunduran Borusan Otomotiv, Jaguar'la birlikte distribütörlüğünü yaptığı marka sayısını da 4 çıkarmış oldu.

Konuyla ilgili Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Eşref Biryıldız "portföyümüze katmış olmamızın bizleri olduğu kadar seçkin müşteri kitlesini de heyecanlandıracağına inandığımız Jaguar markasına, 30 yıllık birikimimizin verdiği güvenle hizmet etmek üzere altyapı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz, en yakın zamanda ileriye dönük planlarımızı paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.