otohaber_logo
Haberler
Juke'tan Da Aykırı
Nissan’ın Brezilya pazarı için tasarlayıp ürettiği ilk konsept olan Extrem’de, markanın arkadan itişli kompakt coupesi 370Z'yi andıran tasarım detaylarına yer verilmiş.
Juke'tan Da Aykırı
Son dönemde farlarla bütünleşen ön ızgaralar kullanan marka, bu kez biraz Hyundai biraz da Audi diyebileceğimiz bir ön ızgara kullanmış. Kıvrımlı farlar ve stopların dışında tavanın geriye doğru uzanışı da 370Z Coupe'yi hatırlatsa da, araçta aslında küçük sınıf Micra platformu kullanılıyor. 3850 mm'lik uzunluğuyla Volkswagen Taigun'a çok yakın boyutlar sunan Extrem, Nissan Juke'tan ise 275 mm daha kısa. Juke'tan tanıdığımız, 1.6 lt'lik benzinli turbo DIG-T motorun kullanıldığı konseptin önden çekiş ya da 4 tekerlekten çekiş alternatifleri de mevcut. Nissan, Extrem konseptinin seri üretime geçmesi gibi fikirlerinin olmadığı söylese de, yetkililer araçtaki tasarım detaylarının Brezilya ve çevre pazarlar için üretilecek farklı sınıflardaki modellerde karşımıza çıkacağını ekliyorlar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.