otohaber_logo
Haberler
Kanyon'da İndirimli Vale Hizmeti
Fleetcorp müşterileri, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Vale Parking hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanıyor.
Kanyon'da İndirimli Vale Hizmeti

Filo kiralama sektöründe hizmet veren Fleetcorp, Alfred Concierge ile yaptığı iş birliği sonucu müşterilerine bazı avantajlar sunuyor. Fleetcorp, içinde bulunduğumuz Haziran ayıyla birlikte müşterilerine Kanyon Alışveriş Merkezi'nde, Vale Parking hizmetinde indirimli avantajlar sunmaya başlıyor.

Bahsedilen hizmet kapsamında, Fleetcorp müşterilerinin araçları, Fleetcorp Valet Parking görevlisi tarafından teslim alınıyor. Bu görevli, alışveriş merkezindeki otopark girişinde bulunuyor. Görevliler ayrıca, çıkış noktasında yine teslim de ediyor. Bu hizmetin yanı sıra, Fleetcorp müşterileri yüzde 50 indirimden de faydalanıyor. Bunun için müşterilerinin, araç ruhsatlarını ilgili görevlilere göstermeleri yeterli oluyor.

Yeni hizmetleri ile ilgili konuşan Fleetcorp Ticari Direktörü Barbaros Aytar ise '' İstanbul'da yaşayan, araç kullanan herkes için en büyük problemlerden birinin de park sorunu olduğu gerçeğini göz önüne alırsak, Vale parking hizmetimiz ile müşterilerimize hem zaman tasarrufu sağlıyor, hem de araç park etme iş yükünden kurtarıyoruz." diyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.