otohaber_logo
Haberler
Kia Sportage’a yeni motor
Geçtiğimiz ay tamamen yenilenerek ülkemizde satışa sunulan Kia’nın SUV modeli Sportage’a, yeni benzinli motor seçeneği eklendi.
Kia Sportage’a yeni motor

İlk etapta sadece 2,0 lt. dizel motor, otomatik şanzıman ile 42,500 Euro + 1,147 TL plaka masraflarından oluşan fiyat etiketiyle satışa sunulan Kia Sportage, lansmanından 1 ay sonra ürün gamına manuel şanzımanlı benzinli motor seçeneğini de ekledi. Kia Sportage'da kullanılan Kia'nın GDI (benzinli doğrudan enjeksiyon) teknolojisine sahip 1.6 litrelik benzinli motoru, 4,850 devirde, maksimum 165 Nm tork ve 6,300 devirde, 135 HP maksimum güç üretiyor. 135 HP güç üreten bu motorla birlikte GDI teknolojisi ilk kez bir Kia modelinde kullanılmış oldu. Yeni Sportage modeli ile birlikte standart olarak sunulan aktif güvenlik teknolojileri arasında EBD destekli ABS fren sistemi, ESC, HAC, DBC,TCS gibi farklı güvenlik donanımları mevcut. 49,900 TL'lik fiyatıyla, Kia Sportage, 2011 yılında sınıfında liderliği hedefliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.