otohaber_logo
post
KTM
KTM'İN sıra dışı X-Bow GT-XR modeli tanıtıldı

KTM’in tasarladığı ve daha önce kamuflajlı olarak test edilirken görüntülenen 500 HP gücündeki X-Bow GT-XR modeli, yollara çıkmaya hazırlanıyor.

post
ALTıN ELBISELI ADAM
Süper Bir Dük

165 HP gücü, 205 kg ağırlığı, 0-200km/s hızlanması 7,2 saniyeyle, KTM'nin en hızlı, motosiklet aleminin de iddialı modeli Super Duke R dehşet bir cihaz.

post
KTM
Amatör Rüyası

KTM’in satışlarını adeta zıplatan 200 cc’lik Duke ile birkaç gün geçirince, neden yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan olduğunu anlamak zor değil.

post
AVUSTURYA
76 Milletin Ortak Beklentisi

KTM'in satışlarını patlatan 125 ve 200 cc'lik Duke modellerinin ardından 390 cc'lik makine de Türkiye'de yollara çıktı. Ama biz onu birkaç ay önce anavatanında kullanmıştı.

post
ARABA
KTM Dünyasına Bir Bakış

KTM’i pek çokları yeni yeni tanıyor olsa da, Avusturyalı marka 60 yıldır motosiklet dünyasında hem yol hem de yarışlar için üretim yapan, yakın gelecekte de klasmanında pazar liderliği hedefleyen bir vizyona sahip.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.