otohaber_logo
Haberler
KTM'İN sıra dışı X-Bow GT-XR modeli tanıtıldı
KTM’in tasarladığı ve daha önce kamuflajlı olarak test edilirken görüntülenen 500 HP gücündeki X-Bow GT-XR modeli, yollara çıkmaya hazırlanıyor.
KTM'İN sıra dışı X-Bow GT-XR modeli tanıtıldı

Avusturyalı üretici KTM'in tasarladığı X-Bow GT-XR modeli teknik özellikleri ve performansıyla adeta süper spor otomobillerin yeni rakibi olmaya hazırlanıyor.

Devasa kanadı, hava giriş ızgaraları, difüzörü ve spoyleriyle de dikkat çeken bir görünüme sahip olan X-Bow GT-XR modelinde yüksek mukavemetli çelik kafesli şasi ve karbon fiber karoser bulunuyor.

Bu araçta görev yapan Audi'nin 2,5 litrelik 5 silindirli turbo benzinli motoru 500 HP güç ve 581 Nm tork üretiyor. Arkadan itişli olan ve 7 ileri çift kavramalı şanzımana sahip bu araçta sınırlı kaymalı (kaydırmalı) diferansiyel görev yapıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 3,4 saniyede tamamlayan sıra dışı model 280 km/s'ye ulaşıyor. Bu aracın yakıt deposu 96 litre olarak belirtiliyor.

8 pistonlu kaliper, Sachs marka süspansiyon sistemi, seramik fren diskleri bu aracın detayları arasında yer alıyor.İç mekanda dijital gösterge paneli, çıkarılabilir karbon fiber direksiyon simidi yer alırken geri görüş kamera sistemi isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Bu aracın yılda 100 adet üretileceği ve Avrupa için 284.900 Euro fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.