otohaber_logo
Haberler
Land Cruiser Prado Türkiye'de
Arazi araçları arasında sağlamlığı ile ün salan Toyota Land Cruiser Prado, satışa sunulan yeni neslinde daha fazla konfor sunma peşinde.
Land Cruiser Prado Türkiye'de


SUV, ya da daha doğrusu arazi araçları arasında en köklü ve sorunsuzluğuyla öne çıkan modeller arasında yer alan Toyota Land Cruiser Prado'nun, 2009 sonunda tanıtılan yeni nesli 106.000 Euro+2.445 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Selefinin karakteristik tasarım özelliklerini koruyarak daha modern bir tasarıma bürünen yeni Land Cruiser Prado'da, selefinde olduğu gibi 3.0 lt dizel ve 4.0 lt benzinli motorlar kullanılıyor. 2145 kg'dan başlayan boş ağırlığıyla arazinin devleri arasında yer alan araçta kullanılan 3.0 lt'lik dizel 173 HP, 4.0 lt'lik benzinli güç ünitesi ise 282 HP üretiyor. 5 kademeli otomatik şanzımanın görev yaptığı araçta diferansiyel kilidi ve arazi takviyesi gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Ağabeyi Land Cruiser V8'de sadece benzinli versiyonda alınabilen Crawl arazi sürüş destek sistemi, Prado'da her iki versiyonda da standart donanımda yer alıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.