otohaber_logo
Haberler
Land Rover'dan yeni projeler
Yeniden yapılanma sürecine giren Land Rover, lüks kompakt Range Rover modelinde 2 tekerlekten çekiş seçeneği de sunacakken, hibrid modeller de yolda.
Land Rover'dan yeni projeler


Uzun süredir üzerinde çalıştığı dizel hibrid projesinde son durumu açıklayan Land Rover, lüks markası Range Rover'ın yıl sonunda tanıtacağı ve LRX konseptiyle ipuçlarını verdiği kompakt modelinde 4 tekerlekten çekiş sisteminin yanında 2 tekerlekten çekiş opsiyonu da sunacağını duyurdu. Hibrid ve 2 tekerlekten çekiş opsiyonu için 800 milyon Pound harcayan İngiliz üretici araçların çok daha az emisyon yayması üzerinde çalışıyor. Dizel hibrid projesinde testlere 2010 yılının sonunda başlayacak Land Rover, Range Rover Sport üzerindeki denemelerde 3.0 lt'lik TDV6 motor ve 8 kademeli otomatik şanzıman kullanacak. 2012'de ilk kez üretim versiyonuyla yollara çıkması beklenen hibrid arazici 2013'te satışa sunulacakken, kompakt Range Rover'ın ise 2011 yılında satışa sunulması planlanıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.