otohaber_logo
Haberler
M3'te farklı olmak isteyenlere
420 HP'lik gücüyle spor otomobil tutkunları için ayrı bir yere sahip olan BMW M3 modellerinde, kişiselleştirmeye önem verenler için Edition versiyonları da üretiliyor.
M3'te farklı olmak isteyenlere



BMW M3 Serisi için geliştirilen M3 Edition modelleri, BMW'nin sportif modelinde daha fazla özgünlük isteyenler için tamamen kişiye özel olarak tasarlanıyor. Gövde tasarımından, iç mekanına ve yürüyen aksamına kadar standart versiyonlardan farklılaşan bu özel modeller temmuz ayının sonundan itibaren sadece 6 aylık bir süre içerisinde satılacak. M3 Edition serisinde motor ve hava girişleri siyah renge boyanırken, BMW böbrekleri ve ikili egzoz çıkıiları ise koyu eloxy kaplı krom ile tamamlanıyor. Edition modellerinde süspansiyon sistemi otomobili 10 mm alçaltarak sportif hava perçinleniyor. Yine bir diğer farklı özellik olarak 19 inçlik M jantlar siyah olarak da tercih edilebiliyor. M3 Edition modelleri görsel detaylarıyla farklılaşırken, 4.2 lt'lik atmosferik V8'in 420 HP'lik gücünde ve performans değerlerinde standart M3 modellerine göre bir farklılık bulunmuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.