otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Delta Geldi!
Lancia Delta’nın makyajlanan versiyonu ülkemizde satışa sunuldu.
Makyajlı Delta Geldi!

Yenilenen Lancia Delta'da LED'li farlar ve stoplar, çift bölgeli, elektrikli yan aynalar, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, ve 16 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

6 havayastığı, Absolute Handling System,otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3'lü radyo-CD çalar, deri & Alcantara koltuk döşemesi,deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı,kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuklar da standart pakete dahil.

Lancia Delta, B-Colore gövde rengi Tekno Paketi, Görüş Paketi, Güvenlik ve Konfor Paketi gibi kişiselleştirmeye imkân veren farklı donanım seçenekleriyle de satın alınabiliyor. Tekno Paketi'nde hız sabitleyici, elektromikro dikiz aynası, yağmur ve ışık sensörü yer alıyor. Şerit değiştirme ikazı ve otomatik park sistemi gibi ileri güvenlik sistemleri ise yine isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. Makyajlı Delta 1.4 lt benzinli ve 1.6 lt dizel motor seçenekleriyle ithal edilirken başlangıç fiyatı 24.950 Euro.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.