otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Honda Jazz bayilerde
Makyajla birlikte yeni bir görünüme ve teknik özelliklere sahip olan Honda Jazz e:HEV modeli 1.390.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunuldu.
Makyajlı Honda Jazz bayilerde

Honda’nın küçük sınıf modeli Jazz, makyajla birlikte daha sportif bir görünüme sahip oldu ve eklenen güvenlik sistemleriyle de sınıfının en iddialı modelleri arasında yer almayı sürdürüyor. Makyajlı Honda Jazz e:HEV modelinde kristal kırmızı ve gün ışığı beyazı renk seçenekleri yer alırken Advance donanım paketi sunuyor. Makyajlı Jazz 1.390.000 TL satış fiyatıyla Honda bayilerinde yerini alıyor.


1 / 6

Detay yenilikleriyle dikkat çekiyor

Detay yenilikleriyle dikkat çekiyor

Makyajla birlikte yeni petek ızgaraya sahip olan Jazz'ın ön tampon detayları da dikkat çekiyor.

2 / 6

Sportif görünümüyle öne çıkıyor

Sportif görünümüyle öne çıkıyor

Makyajla birlikte Jazz, 16 inçlik yeni tasarımlı jantları sayesinde sportif bir görünüm sunuyor.

3 / 6

Honda'nın e:HEV hibrit teknolojisi

Honda'nın e:HEV hibrit teknolojisi

Hibrit teknolojisine sahip olan Jazz’da 1,5 litrelik benzinli motorla birlikte elektrikli motor 122 HP sistem gücü sunuyor. Ortalama yakıt tüketimi 4,6 lt/100 km olan bu araç 175 km/s’ye ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 9.4 saniyede tamamlıyor.    

4 / 6

Konforlu ve rahat iç mekan tasarımı

Konforlu ve rahat iç mekan tasarımı

Makyajlı Honda Jazz’ın yenilenen iç döşemeleriyle birlikte koltuk kumaşları da değiştirildi. Ayrıca konsolun ortasında yer alan 9 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay akıllı telefon bağlantısı ile destekleniyor. 7 inçlik tam TFT gösterge paneli de bu aracın öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Isıtmalı direksiyon ile ısıtmalı ön koltuklar da Jazz’da sunuluyor.  

5 / 6

Honda Jazz’ın bagaj hacmi değişmedi

Honda Jazz’ın bagaj hacmi değişmedi

Makyajlı Jazz’ın 304 litre olan bagaj hacmi, arka koltuklar katlandığında 1.205 litreye çıkıyor. 

6 / 6

Yeni Honda Sensing güvenlik sistemleri

Yeni Honda Sensing güvenlik sistemleri

Makyajlı Honda Jazz’da ön koltuğa entegre orta havayastığı ve sürücü ile ön yolcu diz havayastıkları dahil olmak üzere 10 adet havayastığı yer alıyor. Honda Sensing aktif güvenlik teknolojisi, daha geniş görüş alanına sahip ön kamera ve gece kullanım desteğiyle öne çıkıyor. Ayrıca Çarpışma Hafifletici Fren Sistemi, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, Şerit Takip Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tanıma Sistemi ile Jazz e:HEV güvenli sürüş desteği sağlıyor. Bunların yanı sıra Honda mühendisleri tarafından iyileştirilen Trafikte Sürüş Asistanı ile dur-kalk trafiğinde sürüş yükünü azaltmak için 0 km/s'den itibaren direksiyon desteği de sunuluyor. Japon üretici aktif güvenlik teknolojilerini tescilli Advanced Compatibility Engineering (ACE) gövde yapı sistemleriyle birlikte tamamlıyor. Honda’nın pasif güvenlik teknolojisi ACE çarpışma enerjisini dağıtarak sadece otomobili ve yolcularını korumakla kalmıyor, aynı zamanda diğer araca uygulanan çarpışma enerjisini de azaltıyor. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.