otohaber_logo
Haberler
Makyajlı Skoda Karoq bayilerde
Skoda’nın kompakt sınıfta bulunan Karoq modeli, 809.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla bayilerde yerini aldı.
Makyajlı Skoda Karoq bayilerde




Makyajlanan ve full LED matrix farlara sahip olan Skoda Karoq'un ızgarası, tamponları ve stop lambaları yenilendi. Bu araçta görev yapmaya devam eden 150 HP gücündeki 1.5 TSI benzinli motorla birlikte 7 ileri vitesli DSG otomatik şanzıman bulunuyor.


Makyajlı Karoq'ta 10,25 inçlik dijital gösterge paneli, 8 inç dokunmatik multimedya ekranı, kablosuz Apple CarPlay bağlantısı ve kablosuz şarj özelliği var. Ayrıca SUV'un öne çıkan özellikleri arasında donanıma göre elektrikli bagaj kapağı, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği ile arka koltuktaki yolcular için havalandırma ızgaraları yer alıyor




Karoq Sportline seçeneğinde 954.900 TL fiyat etiketi bulunuyor. Bu aracın ön ve arka tamponları, siyah çerçeveli ızgarası, siyah ayna kapakları sportif görünmesini sağlıyor. Ayrıca Sportline'a özel spor koltuklar ve döşemeler de sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.