otohaber_logo
Haberler
Massa'dan Alonso'ya destek
Felipe Massa, Fernando Alonso’nun Ferrari’ye gelecek olmasından endişe etmediğini ve Michael Schumacher döneminde olduğu gibi ikinci pilot konumuna düşmek gibi bir kaygısının da bulunmadığını ifade etti.
Massa'dan Alonso'ya destek

Massa, 28 yaşındaki Alonso'nun "harika bir pilot" olduğunu ve "Formula 1'deki en iyilerden biri olduğunu" söyledi. Brezilyalı pilot, "Ferrari'ye kim gelirse gelsin, bu her zaman çok güçlü bir pilot olacaktır, çünkü Ferrari her zaman en iyilerle yarışır" dedi. Geçtiğimiz sezon Macaristan'da geçirdiği ciddi kazanın ardından yedi yarışa çıkamayan Massa, önümüzdeki sezon mart ayında pistlere geri dönecek. 2006'dan bu yana İtalyan ekibinde mücadele eden Massa'nın, bu süre zarfındaki takım arkadaşları Michael Schumacher ve Kimi Raikkonen gibi yıldız isimler olmuştu. Massa konuşmasında, "2010'da her zaman yaptığımı yapacağım ve kazanmaya çalışacağım" dedi. Bir takım içindeki çalışmanın her zaman kollektif bir nitelik taşıdığını söyleyen Massa, "Schumacher'in Ferrari'deki etkisi çok büyüktü, çünkü bu güce sahipti. Geldi, çalıştı ve rekabetçi bir takım ortaya çıkardı" ifadelerini kullandı. Brezilyalı pilot ayrıca, "O pozisyonda olabilmek için de çok çalışmak ve parlak sonuçlar almak zorundasınız" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.