otohaber_logo
Haberler
Mercedes-Benz’den Rekor Satış
Çoğumuz için 2013 yaşanan üzücü olaylar sebebiyle pek iyi anılmayacak iken, Mercedes-Benz için tam tersi bir durum söz konusu.
Mercedes-Benz’den Rekor Satış

Alman üretici 2013 yılında 1.490.000 adet binek otomobil üreterek kendisi için bir rekora imza attı . Ülkemizde de ancak sıra bekleyerek ulaşabileceğiniz CLA modeli , sadece 4 ay da Amerika'da 12.000 adet satıldı. Dünyanın en iyi otomobili iddiasını taşıyan S Serisi ise, üretidiği fabrika günde 460 adet üretiliyor. Bu satış rakamlarını elde etmesinde her tüketici grubunun ilgisini çekebilecek model skalasının da elbetteki payı çok büyük .

Ülkemizde de satış rakamlarını bir hayli arttıran Mercedes-Benz, Türkiye pazarında 14 adet modeliyle her kitleye hitap etmeyi başarabiliyor. 2014 başlarında satışa sunulması beklenen A Serisi'nin abisi olan GLA'nın da kompak SUV pazarında iddialı bir model olacağı tahmin ediliyor. En çok satılan modellerinden olan CLA'ya gelecek olan 1.5 dizel motor ise ülkemizde bu model için sıra bekleyenleri daha uzun aylar CLA'larının yolunu bekletecek gibi...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.