otohaber_logo
Haberler
MINI Snowboard Sporcularını Buluşturuyor
MINI'nin düzenlediği Burton Pro Türkiye, hem ülkemizden hem de Avrupa'dan birçok snowboard sporcusu yarışma imkanı buluyor
MINI Snowboard Sporcularını Buluşturuyor
Burton Pro Türkiye ile snowboard sporuna gönül verenler bir araya geliyor. Türkiye'nin ilk profesyonel snowboard şampiyonası olan bu organizasyon, 3 – 4 Mart tarihleri arasında Kartalkaya Kaya Winter World'de gerçekleşek. Yarışmada Türkiye'den katılacak 10 yarışmacı boy gösterirken, Fransa Finlandiya, İsveç ve İsviçre gibi ülkelerden de toplamda 20 sporcu yer alacak.

Organizasyonun ilk gününde gerçekleştirilecek ilk turda başarılı olan 10 sporcu, ikinci gün ki finallerde yarışmaya hak kazanacak. İzleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatmayı amaçlayan yarışmanın jri üyeleri ise, 2002 Kış Olimpiyatlarına katılan Tuomo Juhani Ojala ve Jari Kristian Tuoriniemi'den oluşuyor. MINI'nin sponsor olduğu bu etkinlikte yer alan ziyaretçile,r akrobatik hareketlerin görme imkanının yanı sıra, MINI Countryman'i de inceleme imkanı bulabilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.