otohaber_logo
Haberler
Mitsubishi'den yeni crossover
Mitsubishi, tamamen yeni bir crossover üzerinde çalıştığını ve 2010 yılında yeni aracını tanıtacağını açıkladı. Japon üretici aracın ilk çizimlerini de yayınladı.
Mitsubishi'den yeni crossover


Japon üretici Mitsubishi, tamamen yeni bir kompakt crossoverı 2010 yılının ilk aylarında tanıtacağını açıkladı. Şimdilik yalnızca çizimleri yayınlanan aracın, 2007 yılında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Concept-cX'in devamı niteliğinde olacağı açıklandı. "Global Proje" adı verilen orta boy platform üzerinde inşa edilecek yeni crossover'da Mitsubishi'nin yeni geliştirdiği, 134 HP'lik 1.8 lt dizel motorun görev yapması bekleniyor. Dört tekerlekten çekiş sisteminin yer aldığı araçta, Mitsubishi'nin SST adını verdiği çift kavramalı şanzıman seçeneği bulunacak. Mitsubishi'nin kompakt crossoverı Avrupa'da Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.