otohaber_logo
Haberler
Motosiklet ve bisiklet fuarı Motobike başlıyor
Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı Motobike Istanbul 2022, 21 ile 24 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarın giriş biletleri Biletix ve Mobilet üzerinden satılmaya devam ediyor.
Motosiklet ve bisiklet fuarı Motobike başlıyor

Motosiklet ve bisiklet tutkunlarının 2 yılı aşkın süredir beklediği motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike Istanbul, 21-24 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Motul Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşecek fuarda motosiklet ve bisiklet markalarının yeni modelleri sergilenecek. Ayrıca yedek parçalar, çeşitli sistemler, aksesuarlar ve ekipmanlar da fuarda yerini alacak. Sürüş eğitimleri ve seminerlerinde yer alacağı fuar 21 Nisan 2022 Perşembe günü saat 14:00'te genel ziyarete açılacak. Fuarın giriş biletlerinin Biletix ve Mobilet üzerinden satışı devam ediyor.

Katılımcılar arasında
Aprilia
Brixton
Harley Davidson
Honda
Husqvarna
JAWA
Kawasaki
KTM
Moto Guzzi
MV Agusta
Peugeot
Polaris
Suzuki
SYM
Vespa

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.