otohaber_logo
Haberler
Nissan'dan yeni crossover
Qashqai modeli ile kompakt SUV ve crossoverlar arasında büyük bir başarı yakalayan Nissan, Juke ile bu başarısını B sınıfında tekrarlamak istiyor.
Nissan'dan yeni crossover



Geçtiğimiz yılın akılda en fazla kalan konseptlerden olan Nissan Qazana, radikal ön tasarımıyla pek çoklarına "bu şekilde seri üretime geçmez!" cümlesini kurdurmuş olsa da, Japon üretici, konseptin seri üretim versiyonunun gölgeler ardına gizlenmiş ilk resmi fotoğrafıyla, aynı çarpıcı yüzü karşımıza çıkartıyor. Dünya prömiyeri 2010 Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirilecek olan araç B sınıfı crossoverlar arasında yer alırken, direkt rakibi olarak Toyota Urban Cruiser'ı göstermek mümkün. Kesin teknik verileri açıklanmayan Nissan Juke'ta, markanın B sınıfı MPV'si Note'ta kullanılan benzinli ve dizel motorların görev yapması bekleniyor. B sınıfındaki standart hatchbacklere farklı bir alternatif olan aracın tasarımında abartılı şişkinlikteki kaslı çamurluklar dikkat çekiyor. Konsept versiyonda karşımıza çıkan ve-bir önceki sayfada okuduğunuz Opel Meriva'da da kullanılan-ters yöne açılan arka kapıların seri üretim versiyonda kendilerine yer bulup bulamayacaklarıysa Cenevre'deki dünya prömiyeriyle açıklığa kavuşacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.