otohaber_logo
Haberler
Nissan X-Trail yüz gerdirdi
Nissan, kompakt SUV sınıfındaki temsilcisi X-Trail’i makyajlarken, daha dinamik bir yüze kavuşan X-Trail’in makyajlısı eylül ayından itibaren Avrupa’da satışa sunulacak.
Nissan X-Trail yüz gerdirdi


Nissan'ın 2001 yılında yollarla buluşturduğu ve 2007 yılında yenilediği SUV'u X-Trail makyaj operasyonu geçirdi. Genel olarak köşeli hatları aynı kalan aracın ön bölümü yeniden tasarlanmış. Farklı bir yapıyla tasarlanan ön ızgara öne doğru taşarken, incelen farlarda xenon ya da halojen seçenekleri sunuluyor. Ön tamponu da elden geçiren Japonlar, sis farlarının tasarımını yenilerken, daha büyük hava girişlerine yer vermişler. Stopları da elden geçen SUV'un stoplarında LED teknolojisine yer verilmiş. 10 kollu 18 inçlik alüminyum alaşımlı jantları yenilenen X-Trail'de yapılan güncellemeler nedeniyle uzunluk, genişlik ve yükseklikte 10 mm'lik artış olmuş. İç mekanı da elden geçen otomobilin geçmişe oranla özellikle renkler konusunda daha ahenkli bir hale gelmesine çalışılmış. Yenilenen gösterge tablosunda artık yeni bir yol bilgisayarı ekranı varken vites değişim göstergesi de yeni. Vites kolu, direksiyon gibi parçalar da yenilenmiş. Motoru ve otomatik şanzımanı da elden geçen X-Trail daha az emisyon yayarken, Euro5 normuna ulaşması sağlanmış. Motorlarda yapılan iyileştirmeler sonucunda 150 HP'lik dizelin ortalama tüketimi 0.7 lt'lik iyileşmeyle 6.4 lt/100 km'ye gerilerken, 173 HP'lik versiyonun tüketimi 1.0 lt azalarak aynı değere ulaşmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.