otohaber_logo
Haberler
Octavia'da yeni dizel
Skoda’yı kompakt sınıfta temsil eden Octavia, bir süredir Volkswagen modellerinde de görev yapan 1.6 lt’lik yeni dizel motor seçeneğiyle satışa sunuldu.
Octavia'da yeni dizel

105 HP gücündeki 1.6 lt'lik dizel standart olarak 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilirken, 7 kademeli DSG opsiyon listesinde yer alıyor. Skoda Octavia 1.6 TDI'ın ortalama yakıt tüketimi manuel şanzımanlı versiyonda 4.5 lt/100 km iken, DSG'li versiyonun ortalama tüketimi 4.7 lt/100 km. Classic, Ambiente ve Elegance olmak üzere üç donanım seviyesiyle satılan Octavia 1.6 TDI'ın başlangıç fiyatı 39.990 TL iken, baz donanım seviyesi olan Classic'te ön ve yan havayastıkları, ABS, yarı otomatik klima, elektrikli ön camlar ile elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar standart olarak sunulurken, DSG opsiyonu tercih edildiğinde ESP ve yokuş kalkış destek sistemi tüm donanım paketlerinde standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.