otohaber_logo
Motor Sporları
Offroad şampiyonası Denizli'de yapıldı
Merkezefendi’de Heyecan Doruktaydı Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 6’ncı yarışı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde düzenlendi ve bu organizasyonda 24 araç ile 48 yarışçı mücadele etti.
Offroad şampiyonası Denizli'de yapıldı

Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 6’ncı ayağı, Denizli Offroad Kulübü (DENDOFF) tarafından ICRYPEX ve Merkezefendi Belediyesi katkılarıyla 08-09 Ekim tarihlerinde Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde gerçekleştirildi. İlk gün Göveçlik mevkiinde yer alan mukavemet etabında düzenlendi. İkinci gün ise Merkezefendi’deki seyirci özel etabında devam etti. Mücadeleye 24 araç ve 48 yarışçı katıldı. İki gün büyük çekişmeye sahne olan yarış sonunda genel klasman ve SSV kategorisi birinciliğini EVL Garage takımından Kenan Özsoy-Harun Deynek ekibi kazanırken, aynı takımdan Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel ikinci ve Bantboru Offroad Team’den İlayda Hancı Korkut-Batuhan Korkut üçüncü ve Sınıf 3 birincisi olarak podyuma çıktılar. Sınıf 4 birinciliğini İsmail Ayhan- Arda Arslan ekibi kazanırken, takımlar birinciliğini ise genel klasmanda ilk iki sırayı elde eden EVL Garage elde etti. Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası’nın 7. ve son yarışı, 05-06 Kasım tarihlerinde Kahramanlar Offroad Spor Kulübü tarafından Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilecek.

0 / 4

SSV kategorisi birincisi

SSV kategorisi birincisi

SSV kategorisi birinciliğini EVL Garage takımından Kenan Özsoy-Harun Deynek ekibi kazandı.

1 / 4

Mücadelenin ikinci

Mücadelenin ikinci

EVL Garage takımından Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel ikinci oldular.

2 / 4

Bantboru Offroad Team’den İlayda Hancı Korkut-Batuhan Korkut Mitsubishi L200 ile üçüncü olarak podyuma çıktılar.

3 / 4

Kazanan yarışçılar podyumda

Kazanan yarışçılar podyumda

Podyuma çıkan yarışçılara kupaları teslim edildi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.