otohaber_logo
Haberler
Otomobillerin kara kutusu
Janus, taksi, okul servisleri, turistik araçlar, araç filoları, ambulanslar, itfaiye araçları, şehirlerarası uluslararası otobüsler veya nakliye araçları, toplu taşıma araçları gibi takip edilmek istenen tüm araçlar dışında da münferit kullanım imkanı da
Otomobillerin kara kutusu

HD kalitesinde kayıt yapan Janus, araç hareket halindeyken içinde ve dışında olanları kayıt etme, aracın hızını izleme, kaza anını kaydetme ve 6 saniye öncesine kadar geri izleyebilme imkanı, gece kayıt gibi özellikleri ile araç ve kişi emniyetini sağlamak için üretilirken, Janus Türkiye'ye Yonja Motor tarafından ithal ediliyor. Google Maps üzerinden, görüntülerin kayıt edildiği yerin bilgilerine ulaşmak ve cihazın takılı olduğu aracı takip etmek de mümkün. Filolar ve okul servislerinde kullanılması beklenen cihazın yaklaşık fiyatı 1.500 TL.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.