otohaber_logo
Haberler
Otomotiv devleri Türk yönetici avına çıktı
Avrupa'da otomotiv pazarı daralırken, Türkiye'nin hızlı büyümesi Türk yöneticilere yurtdışı kapısını araladı.
Otomotiv devleri Türk yönetici avına çıktı
Türkiye'deki başarılı çalışmaları gören otomotiv devleri Türk yönetici avına başladı. Alman otomotiv devi Volkswagen Grubu, dünyada bir ilki gerçekleştirerek Türkiye distribütörü Doğuş Otomotiv'den yönetici transfer etti. Türkiye'deki başarılı pazarlama ve servis uygulamalarının dünyada taktir gördüğünü söyleyen Doğuş Otomotiv CEO'su Ali Bilaloğlu, şimdi de yurtdışına yönetici transfer ettiklerini anlattı. Türkiye ürün şefi olan Serkan Uzunay'ın Volkswagen'in Rusya'daki şirketine Ürün Müdürü olarak transfer olduğunu belirten Bilaloğlu, biri Almanya'daki merkez olmak üzere iki kişinin daha yurtdışında göreve başlayacağını kaydetti.
BİRİ RUSYA'YA GİTTİ
Almanya merkezden Türkiye'deki performanslarına yönelik tebrik aldıklarını belirten Bilaloğlu, "Son iki yıldır çok itibarlı ülke olduk. Bu da Türkiye'deki başarılı servis ve pazarlama çalışmalarımızın VW tarafından dünyaya örnek gösterilmesini sağladı. Şimdi de VW Grubu dünyada bir ilki gerçekleştirerek, ilk kez bir distribütöründen ana şirketlerine Türk yönetici transfer etmeye başladı" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.