otohaber_logo
Haberler
Passat'ta Beklenen Kombinasyon Satışta
Orta sınıfta giderek artan düşük hacimli dizel motorlu otomatik şanzımanlı otomobillerin arasına katılan son model olan Volkswagen Passat 1.6 TDI DSG, 74.600 TL’lik başlangıç fiyatına sahip.
Passat'ta Beklenen Kombinasyon Satışta
Küçük hacimli dizel ve benzinli motorlarıyla orta sınıfın kilit modelleri arasında yer alan Volkswagen Passat, 1.6 lt altında sadece benzinli motora sunduğu otomatik şanzımana artık dizel seçenekte de yer veriyor. Hem Sedan hem de Variant versiyonlarında 1.6 lt 105 HP dizelde sunulan DSG şanzımanda 7 kademe bulunurken, bu kombinasyonun başlangıç fiyatı Trendline donanımlı sedanda 74.600 TL. En hesaplı Passat Variant 1.6 TDI DSG için istenen bedelse 80.300 TL. aradaki fiyat farkının sebebi Passat Variant'ta baz donanımın Comfortline olması. DSG şanzımanlı 1.6 TDI motor Passat Sedan'da 12.2 saniyelik 0-100 km/s hızlanması ve 193 km/s maksimum hız değerlerine imkan verirken, Passat Variant'ta bu değerler sırasıyla 12.5 saniye ve 191 km/s. Geniş iç mekanı ve bagaj hacmiyle dikkat çeken Volkswagen'in orta sınıf temsilcisinin 1.6 TDI DSG versiyonunun yakıt tüketimi Sedan'da 4.7 lt/100 km iken, Variant'ın fabrika verisi ortalaması ise 4.6 lt/100 km. Aracın baz donanım seviyesi olan Trendline'da ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, yokuş kalkış yardımcısı, yol bilgisayarı, Start-Stop Sistemi, park sensörü, manuel klima, elektromekanik park freni, elektrikli yan aynalar, 16 inçlik alaşım jantlar ve çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi gibi konfor ve güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.