otohaber_logo
Motor Sporları
Pist heyecanı İzmir’de yaşandı
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından 12-13 Ağustos tarihlerinde İzmir Park Yarış Pisti’nde düzenlenen 2023 AVIS Türkiye Pist Şampiyonası’nı Barkın Pınar kazandı.
Pist heyecanı İzmir’e taşındı

ICRYPEX ana sponsorluğunda İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla gerçekleştirilen hafta sonunda, Maxi Grup'un her iki yarışında Bitci Racing Team AMS’den Barkın Pınar birinciliği elde ederken, takım arkadaşı Seda Kaçan ilk yarışı ikinci, ikinci yarışı üçüncü bitirdi.


Aynı takımdan Gökhan Kellecioğlu ise ikinci yarışı ikinci olarak tamamlarken, Ülkü Motorspor pilotu Ümit Ülkü ilk yarışı üçüncü olarak bitiren isim oldu.

Super grupta ise her iki yarışta da Ümit Ülkü çifte zafere imza atarken, takım arkadaşı Metin Çalışkan ikincilikleri elde etti. İlk yarışın üçüncüsü Aydın Uluç olurken, ikinci yarışın üçüncülük basamağında Egemot H2K Racing Team’den Azizhan Kaya yer aldı. Yarışın takımlar birinciliğini ise Bitci Racing Team AMS elde etti.

1 / 6

Maxi Grup

Maxi Grup

Maxi Grup'ta her iki yarışta Bitci Racing Team AMS’den Barkın Pınar birinciliği elde ederken, takım arkadaşı Seda Kaçan ilk yarışı ikinci, ikinci yarışı üçüncü bitirdi. Aynı takımdan Gökhan Kellecioğlu ise ikinci yarışı ikinci olarak tamamladı.

2 / 6

Genel Klasman

Genel Klasman

Ülkü Motorspor pilotu Ümit Ülkü ilk yarışı üçüncü olarak tamamlayan isim oldu. Super Grup'ta iki yarışta Ümit Ülkü çifte zafere imza attı.



 


3 / 6

Super Grup

Super Grup

Super Grup'ta her iki yarışta da Ümit Ülkü çifte zafere imza attı.

4 / 6

Super Grup

Super Grup

Super Grup ikinci yarışın üçüncülük basamağında Egemot H2K Racing Team’den Azizhan Kaya yer aldı.

5 / 6

Super Grup

Super Grup

Super Grup'ta ise Metin Çalışkan iki yarışta da ikinciliği elde etti. 

6 / 6

Pilotlar kupalarını aldı

Pilotlar kupalarını aldı

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.