otohaber_logo
Haberler
Porsche Panamera
Porsche’nin GT3 modellerinde görmeye alıştığımız sabit spoyler ve kupa yarışları için beyaz renk kullanımı, Techart’ın hazırladığı Concept One’ın karakterini simgeliyor.
Porsche Panamera



Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenen yenilikler arasında öne çıkan modellerden biri olan Techart Concept One, Porsche Panamera üzerinden geliştirilmiş. Concept One, Panamera'nın güçlü karakterini daha hırçın bir kimliğe büründürüyor. Concept One'ın bagaj kapağında bulunan, yüksekliği ayarlanabilir spoyler, Porsche'nin GT modellerine gönderme yaparken, tamponlarda da bu etkiyi pekiştiren parçalar üretilmiş. Kapı altı marşpiyeleri ve çamurluk dodikleriyle adeta tombullaşan bu Panamera'nın 2 adet çift egzoz çıkışını kapsayan difüzör de sportif ruhu tamamlıyor. 8 delikten oluşan hava kanallarına sahip motor kaputuysa Concept One'ın ildiğimiz Panamera seçeneklerinden biri olmadığının en önemli kanıtlarından. Concept One'da kullanılan 22 inçlik devasa 5 kollu jantları Conti Sport Contact 3 lastikler sarıyor. Panamera'ya göre Concept One'ın ön aks genişliği 21 mm, arka aksıysa 42 mm daha geniş. Panamera'daki LED'li gündüz farları da elden geçirilerek spor tampona uyumlu hale getirilmiş. Kahverengi ve beyazın karışımından oluşan iç mekanda, nubuk koltukların üzerinde, kokpitteki dikişlerde ve vites topuzunda fosforlu yeşil kullanılarak hiç olmasa bile sanki çevreci bir otomobilmiş izlenimi yaratılmış. Arka koltuklarda oturan yolcular için 10.2 inç'lik monitöre entegre DVD oynatıcı ve katlanabilen masalar unutulmamış. Concept One için, Panamera Turbo'da görev yapan 500 HP'lik çift turbo beslemeli motorun gücü 150 HP arttırılarak 650 HP'ye çıkartıldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.