otohaber_logo
Haberler
Raquel Welch İkinci Defa Kapak Güzelimiz
En güncel yenilikleri her zaman en çabuk şekilde yayınlayan otohaber, 1992’de de böyleydi. İşte bu hafta 22’nci sayının üzerinden 20 yıl geçti.
Raquel Welch İkinci Defa Kapak Güzelimiz

Tarihler 29 Nisan 1992'yi gösterdiğinde otohaber, 6 aylık ömrünü geride bırakmıştı. Artık çok daha olgunlaşan ve dünyanın önde gelen otomobil gazetecileriyle beraber haberlere imza atan otohaber'in 23'üncü sayısında Galip Bilgin Fiat Panda 4x4 ile ilgili izlenimlerini paylaşmıştı. Hakan Özenen ise günümüzde çok da rastlanmayan bir menzili Peugeot 605 lansmanında kat etmişti: 2.000 km. İstanbul'dan başlayan yolculuk, Selanik, Napoli ve Roma'yı kapsıyordu. Nurican Hızır ise her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye'de ender bulunan bir otomobilin hikayesini yazmıştı: 1962 Plymouth Fury. Otomobilin sahibi Arda Yetişen haberimiz çıkmadan Fury'yi satmıştı. Çünkü ona bakabilecek durumda olamadığını dile getirmişti. Yeniliklerdeyse Renault'nun yeni tasarım merkezinin ilk ürünü olan 4x4 Alpine konseptiyle Renault 19 Cabriolet'in makyajlısı o hafta sayfalarda boy göstermişti. İstanbul Motorsporları Klübü yani İMK ise o tarihte kurulmuştu. Formula 1'deyse Nigel Mansell Brezilya GP'sinde kupanın sahibi idi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.