otohaber_logo
Haberler
Red Bull X-Fighters Türkiye'ye Geliyor
Dünyanın en iyi serbest stil motokros sürücüleri, ilk kez Türkiye'de düzenlenirken, organizasyon için tarihi bir mekan seçildi.
Red Bull X-Fighters Türkiye'ye Geliyor

Nisan ayında Dubai'de başlayan Red Bull X-Fighters macerası, Türkiye'de devam ediyor. İstanbul'da düzenlenecek orgazinasyon için belirlenen mekan ise tarihi Yedikule Zindanları...

Sadece motosiklet tutkunlarının değil, eğlenceyi ve mücadeleyi seven herkesin ilgisini çeken Red Bull X-Fighters, daha önce Mısır Piramitleri; Moskova'daki ünlü Kızıl Meydan ve Madrid'deki Plaza de les Toros arenası gibi ikonik yerlerde düzenlenmişti.

Red Bull X-Fighters, ilk olarak 11 yıl önce ortaya çıktı. Zaman içinde motosikletle ilgilenen ya da ilgilenmeyen milyonlarca insanın dikkatini çekti. Motosikletleriyle akrobasinin sınırlarını zorlayan serbest stil motokros sürücüleri de, gösterilerin yanı sıra şampiyonluk için de kıyasıya mücadele etti.

Diğer yandan Türkiye'de ilk defa düzenlenecek olan Red Bull X-Fighters, tarih en ürkütücü hapishanelerden biri olarak gösterilen Yedikule Zindanları'nda düzenlenecek. Bu uluslar arası organizasyonla, İstanbul'un güzellikleri de yüz milyonlarca insana ulaşacak. Organizasyona katılmak isteyenler için Red Bull X-Fighters biletleri ise Biletix tarafından sağlanacak.

Geçmiş Yıllardaki Red Bull X-Fighters Dünya Turu'ndan Fotoğraflar...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.