otohaber_logo
Haberler
Renault'dan Megane'a doping
Tüketicilerin performans beklentilerini yok saymayan Renault, 44.900 TL’den başlayan Megane HB 1.4 T ve 47.100 TL’den satışa sunulan Megane Coupe 1.4 T ile bu beklentileri karşılamayı amaçlıyor.
Renault'dan Megane'a doping



Türkiye'de satışa sunulduğu 2010 Mayıs'ından bu yana dinamik tasarımının hakkını tam olarak veremeyen ekonomi odaklı benzinli ve dizel motorlarla satın alınabilen Renault Megane HB ve Megane Coupe, seçenekler arasına eklenen benzinli yeni turbo güç ünitesiyle artık daha fazla sportiflik vadediyorlar. 1.4 lt 130 HP gücündeki yeni motor 190 Nm tork değeri sunarken, bu motora sahip Megane HB 200 km/s, Megane Coupe ise 205 km/s maksimum hıza ulaşıyor. 1.4 lt'lik turbo motorla donatılan Megane kardeşler 0- 100 km/s hızlanmalarını 9.6 saniyede tamamlarken, her iki aracın ortalama tüketimi de 6.6 lt/100 km. Impressor adı verilen ve seçenekler arasında yeni eklenen tek donanım paketiyle satışa sunulan araçlarda, 17 inçlik alaşım jantlar, viraj aydınlatmalı çift xenon farlar, ESP, Bluetooth bağlantısı, park sensörü ve koyu karbon döşeme gibi konfor ve güvenlik ekipmanları standart olarak sunuluyor. Açılabilir panoramik cam tavan sadece Megane HB'te opsiyonel olarak sunulurken, TomTom entegre navigasyon sistemi her iki araçta da opsiyonel.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.