otohaber_logo
Haberler
Seal Inside ile Trend Belirliyoruz
Türk Pirelli Lastikleri’nin Pazarlama Koordinatörü Erkal Özürün ile Seal Inside teknolojisine sahip lastiklerini ve 2012 ürünlerini konuştuk.
Seal Inside ile Trend Belirliyoruz

2012'de Pirelli olarak yenilikleriniz neler olacak?

Erkal Özürün: Pirelli olarak pazarın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilen ve pazarın hemen hemen tümünü kapsayan kış lastikleri ürün yelpazesine sahibiz. Kış lastikleri ürün yelpazemizin oldukça zengin olması, bizi ayrıca rakiplerden ayıran en önemli özelliğimiz. Çünkü ürünlerimiz pazarın tüm ölçülerini ve tüm araç tiplerini kapsayarak tüketicilerimizin tüm talep ve ihtiyaçlarını yanıtlayabiliyor. Beş tip kış lastiğimiz bulunuyor. Spor ve lüks otomobiller için kışın ideal çözümü olan ve yağışlı havalarda en iyi performansı sunan Sottozero, orta güçteki araçlar, geniş aile ve spor otomobiller için ideal kış lastiği Snowsport ve 2010 yılında lansmanı yapılan, gelişen araç teknolojisi ile beraber ortaya çıkan yeni ihtiyaçların karşılanmasına yönelik tasarlanan Snowcontrol. Bu desenimiz ayrıca çevreye zararlı aromatik yağlar barındırmayan yapısı ile çevre dostu özellikler taşımakta. Zorlu ve kış koşullarında güvenli sürüş için ideal çözüm olan ve çivili kullanım imkanıyla Winter Carving Edge de dikkat çekici bir ürünümüz. Tüm modern SUV'ların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan Scorpion Ice&Snow, kış yol koşullarında üstün performans sergiliyor. Hafif Ticari araçlar için ise Chrono Winter var. 2011 yılında Snowcontrol desenimizin yeni serisi Seri III piyasaya sunuldu. 2012 yılında ise 4x4 kış lastiği Scorpion Ice & Snow yeni serisi piyasaya sunulacak.

2012'de kış lastikleri haricinde yeni ürünler var mı?

Özürün: Cinturato'da yeni bir versiyon var: P1. Genelde en çok satılan lastiğin ölçülerini alırsınız. Bir önceki neslin yerini alır. Daha sonra bunlara yenileri katılır. Eski nesiller üretimden kalkar. Dört tane Cinturato var. Eskileri P4 ve P6. Yenileri de P1 ve P7. Ölçü olarak birbirleriyle kesişmezler genelde. En fazla bir ölçüde birleşir. Otomobil lastiklerinde P Zero hariç dört tane seri lastikle gidiyoruz şu an. Geniş bir yelpazemiz var, hemen her ihtiyacı karşılıyoruz. Desen sayısı azaldı ama ölçü azalmadı. Bu, ticari tarafta da kolaylık. Bayi, eski lastik var stokta diyordu, bu olayı ortadan kaldırdık.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.