otohaber_logo
Haberler
Seat'tan sportif station
Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Concept IBZ adıyla sergilenen küçük sportif station, Ibiza ST adını alarak seri üretime hazır hale geldi.
Seat'tan sportif station


Küçük sınıfta pek de geniş olmayan station alternatifleri arasına katılmaya hazır olan Ibiza ST, üreticisi Seat'ın model yelpazesine hakim olan sportif ruhu yansıtan dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor. Hatchback kardeşleriyle aynı yüzü taşıyan küçük station, geriye doğru alçalan tavanı, ön ve arka çamurluklarındaki kat izleri ve zarif bagaj kapağıyla sınıfının en dinamik görünümlerinden birini sunuyor. 4.23 metrelik uzunluğuyla hatchback kardeşinden 18 cm daha uzun olan Ibiza ST'nin 430 litrelik bagaj hacmi koltukların katlanmasıyla artsa da, kesin veriler Cenevre Otomobil Fuarı'nda açıklanacak. İç mekanında hatchback versiyonlarla aynı tasarımı sunan araçta güçleri 70 HP ile 105 HP arasında değişen 3 dizel ve 3 benzinli motor seçeneği sunulacak. Mayıs ayında Avrupa pazarında satışa sunulacak olan aracın Türkiye'ye ithal edilip edilmeyeceği fuar sonrasında belli olacak.



Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.