otohaber_logo
Haberler
Şehir kaşifinin fiyatları açıklandı
Dünyada 4 tekerlekten çekişli modelleriyle haklı bir üne sahip olan Toyota, Urban Cruiser modeliyle arazi aracını şehir otomobiliyle harmanlıyor.
Şehir kaşifinin fiyatları açıklandı

Son yılların en çok talep gören sınıflarından olan SUV'lar arasındaki rekabeti küçük sınıfa doğru kaydıran ve ağabeyi Land Cruiser'ın adına atıfta bulunarak Urban Cruiser adını alan Toyota'nın en küçük SUV modeli Türkiye'de satışa sunuldu. 3.930 mm ile küçük sınıf bir hatchback kadar uzun olan Urban Cruiser'da 1.33 lt benzinli ve 1.4 lt dizel motor seçenekleri bulunuyor. 101 HP gücündeki benzinli versiyonlarda sadece önden çekişli olarak iki donanım seçeneğiyle 37.250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, sadece 4 tekerlekten çekiş sistemiyle tercih edilebilen 90 HP'lik dizelin satış fiyatı 47.250 TL'den başlıyor.

Küçük SUV sınıfının dizel motorlu tek modeli olma özelliğini taşıyan Toyota Urban Cruiser, aynı zamanda 4 tekerlekten çekişli araçlar arasında dünyanın en düşük CO2 salınımına sahip. Toyota Urban Cruiser'ın ortalama yakıt tüketimi dizel versiyonda 4.9 lt/100 km iken, start-stop sistemiyle donatılan benzinli versiyonun ortalama tüketim değeri 5.5 lt/100 km. Türkiye pazarında ilk etapta Elegant donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan araçta, EBD, ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan, diz ve perde havayastıkları, aktif ön kafalıklar,deri direksiyon simidi ve vites topuzu, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, radyo-CD MP3 çalar, bluetooth, vites değişim göstergesi, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar ve 16 inçlik alaşım jantlar, akıllı giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli katlanır yan aynalar, navigasyon ekranı standart olarak sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.