otohaber_logo
Haberler
Shell&Turcas'a Önemli Ödül
Shell & Turcas, Türkiye’de yol emniyeti bilincinin arttırılması için yürüttüğü eğitim çalışmaları ve etkinlikleri sayesinde “Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Shell&Turcas'a Önemli Ödül

Bu yıl onuncusu düzenlenen ve iş dünyasının prestijli organizasyonlarından biri olan Stevie International Business Awards'a bu yıl 50 ülkeden 3.300'ü aşkın çalışma katıldı. Bu katılımlar arasında yapılan değerlendirmelerde akaryakıt ve madeni yağ sektörünün en büyük markalarından biri olan Shell & Turcas, geliştirdiği sosyal sorumluk projeleri, yol emniyeti ve sürüş güvenliği konularında yaptığı çalışmaları sayesinde "Avrupa'da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı" kategorisinde Bronz Stevie Ödülü'nü kazandı. Ödülü, şirketi temsilen Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır ve Shell & Turcas Yol Güvenliği ve Kurumsal SEÇ (Sağlık Emniyet Çevre) Danışmanı Mustafa Aytaç aldı.

Yazı: Baturhan Boyacılar

YANKI ÖZKAN YILDIRIR
Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü
"Shell için emniyet vazgeçilmez bir önceliktir. Tüm faaliyetlerimizde emniyet kurallarının titizlikle uygulanmasını gözetiyoruz. Yol emniyeti konusunda ise kapsamlı eğitim çalışmaları yürütüyoruz. İnsan hayatına verdiğimiz değer bizi bu konuda aktif olarak çalışmaya teşvik ediyor. Bu yıl Shell, Türkiye'deki 90'ıncı yılını kutlarken yol emniyeti konusunda yürüttüğümüz faaliyetlere verilen bu ödül, yeni çalışmalarımıza güç katacak."
MUSTAFA AYTAÇ
Shell & Turcas Yol Güvenliği ve Kurumsal SEÇ Danışmanı
"Türkiye'nin birçok bölgesinde emniyet kemerinin hayati önemi, güvenli sürüş gibi konularda eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Binlerce insanın katıldığı bu eğitimlerle yol emniyeti konusundaki farkındalığın artmasına katkı sağlıyoruz. Ayrıca çalışanlarımız ve iş ortaklarımıza yönelik yol emniyeti eğitim çalışmaları da gerçekleştiriyoruz. Yeni projeler ve etkinliklerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Shell&Turcas, Dünya Sağlık Örgütü'nün "Yol Emniyetinde Eylem 10 Yılı" programını destekleyerek, son 2 yılda 96.000 kişiye yol emniyeti eğitimi verdi.


Emniyet kemeri kullanımının yaygınlaşması ve hız sınırlarına uyulması amacıyla "Güvenli Trafik Projesi" sürdürülürken her yıl " Emniyet Günü" etkinlikleri yapılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.