otohaber_logo
Haberler
Silk Road Türkiye'de
Avrupa ve Amerika'da otomotiv ürünleri ihraç eden Silk Road, Türkiye'de İpekyolu adı altında sektöre giriyor.
Silk Road Türkiye'de
İlk olarak 1996'da Mannheim şehrinde kurulan ve dünyanın birçok ülkesine otomotiv ürünleri ihraç eden Keskin Grup "Silk Road" markasını Türkiye'ye getirdi ve ilk servisini "İpekyolu" ismiyle Maslak'ta açtı. Atatürk Organize Sanayi sitesindeki mağazanın açılışına da birçok davetlinin katıldığı İpekyolu Lastik ve Jant satış-servis mağazası, Avrupa'da markalaşmış Keskin ve Mam jantlarının satışını da gerçekleştirecek. Bir yıl içinde Türkiye'de 5 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Keskin Grup lastik satış servisi konusunda önemli bir boşluğu dolduracak.
Keskin Grup Şirketler Yönetim Kurulu üyesi Yılmaz Güven, "İpekyolu projemizin Türkiye'de ilk mağazasını İstanbul'da açıyoruz. Bu projemizi ilk olarak ABD'de test projesi olarak başlattık. Pilot projesi olarak da daha sonra Fransa'da açtık. Almanya'da da bu konu üzerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Çünkü Almanya'da daha güçlü bir İpekyolu networku kurmayı düşünüyoruz. Ayrıca Keskin Grup olarak İstanbul'a böyle bir projeyi getirmekten çok mutluyuz. Çünkü bu projenin Türkiye'de sektörde yönünü değiştireceğine inanıyoruz. Burda biz halka birçok markanın aynı çatı altında kendilerinin seçebileceği, kendilerinin karar verebileceği fiyatları konusunda da kendilerini daha iyi aydınlatarak en son otomobillerin ihtiyaçları olan ürünleri temin edebileceği şekilde ayarlıyoruz. Piyasadaki şirketlerin de buna ayak uyduracağını umuyoruz " dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.