otohaber_logo
Haberler
Skoda Yeti Türkiye'de
İlk SUV modeline Himalayalar’da yaşadığı rivayet edilen mitolojik kar adamı Yeti’nin adını veren Skoda, imajını ve satışlarını arttırmayı hedeflediği ilk göz ağrısını 39.990 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu.
Skoda Yeti Türkiye'de



Otomobil üreticilerinin adeta olmazsa olmazı haline gelen kompakt SUV'lar arasındaki rekabete katılan Skoda Yeti 1.2 lt 105 HP benzinli ve 2.0 lt 140 HP ile 170 HP dizel motor seçenekleriyle Türkiye'ye geldi. 3 farklı donanım paketiyle ithal edilen Skoda Yeti, sert ve düz hatlarıyla sınıfının özgün tasarımlı üyeleri arasında yer alırken, aracın A ve B sütunlarında Skoda Roomster'dan izler görmek mümkün. 1.2 lt'lik benzinli versiyon sadece önden çekişli olarak ithal edilirken, otomatik şanzıman seçeneği de yine sadece bu versiyona has. 140 HP ve 170 HP'lik versiyonlarında 4 tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunan Yeti'nin bu versiyonlarıysa sadece 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmiş. Volkswagen Tiguan'ın kısaltılmış platformunda üretilen Yeti, 4233 mm'lik uzunluğuyla sınıfının en kısa modelleri arasında yer alırken, aracın tasarımındaki en karakteristik bölümü iç içe geçmiş gibi duran farlar ve sis farları oluşturuyor. İç tasarımında Skoda'nın kompakt temsilcisi Octavia'yı hatırlatan sade ve şık çizgiler sunan aracın kokpitinde donanım seviyesine göre ahşap veya alüminyum görünümlü kaplama seçenekleri sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.