otohaber_logo
Haberler
Smart’a İnce Makyaj
Şimdiden içinde bulunduğumuz 21’inci yüzyılın kült otomobilleri arasına giren Smart fortwo, 2008 yılında yollara çıkan ikinci neslinde makyajlanarak daha genç ve kaliteli bir görünüme kavuşuyor.
Smart’a İnce Makyaj


2010 Paris Otomobil Fuarı'nda dünya prömiyeri gerçekleşecek olan tarz sahibi cüce, makyajla birlikte artık LED'li gündüz farı opsiyonlarına sahip ve isteğe bağlı olarak spoyler ile marşpiyellerde sürücüye karoserler aynı renk seçeneği de sunuluyor. Cabrio versiyonlarda katlanır tavan için şimdiye kadar sunulan tek renk seçeneği olan siyahın yanında artık kırmızı ve mavi de tercih edilebilirken en etkili değişimi iç mekanda görmek mümkün. Kokpitin artık tamamı kumaş kaplıyken, gösterge tablosunda de değişiklikler yapılmış. Artık daha fazla eşya gözüne sahip olan makyajlı smart fortwo'da ayrıca dokunmatik ekranlı yeni bir navigasyon ve araç içi eğlence sistemi de sunuluyor. Smart fortwo'da görev yapan 4 benzinli ve 1 dizel motorun 61 HP ile 102 HP arasında değişen güçlerinde bir değişiklik yapılmazken, emisyon ve tüketim değerlerinde iyileştirmeler yapılmış.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.