otohaber_logo
Haberler
Stoner Sezona Sıkı Hazırlanıyor
Sezon başlamadan önce Moto GP’de kış testleri tamamlandı ve Casey Stoner, Jerez'deki kış sezonu testlerinin son dakikalarında attığı turla son gün liderliğini Jorge Lorenzo'dan alarak testleri zirvede bitirdi.
Stoner Sezona Sıkı Hazırlanıyor
Yamaha'dan Jorge Lorenzo, takımların yağmur nedeniyle kaybettikleri vakti telafi etmek için oldukça fazla tur attıkları günün büyük bölümünde ilk sıradaydı. Ancak son 15 dakikada Lorenzo'yu ilk sıradan eden Stoner 1:38.730 ile en yakın rakibine son turda 0.173 fark atarak günü birinci sırada bitirdi. Honda'dan Dani Pedrosa üçüncü olurken, Yamaha'dan Ben Spies ise dördüncü en iyi zamanı elde etti. Tech 3 Yamaha pilotlarının arasında altıncı sırayı alan Rossi ise son günde daha güçlü göründü ve Ducati'nin geri dönüşünün sinyallerini verdi. Nicky Hayden diğer Ducati ile sekizinci sırayı alırken, Gresini Honda ile yarışan Alvaro Bautista geçirdiği kazayı yaralanmadan atlatarak dokuzuncu oldu. İlk 10'daki son isim LCR Honda ile Stefan Darald'dı. Seans, Mattia Passini'nin ağır kazası sonucu kırmızı bayrakla sona ererken Speed Master adına yarışan pilot kazada yara almadı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.