otohaber_logo
post
TATA
Tata'dan elektrikli otomobil yol haritası

Tata'dan elektrikli otomobil yol haritası Hindistanlı üretici Tata, hem Avinya konseptini tanıttı hem de elektrikli otomobillerle ilgili geçecek planlarını içeren yol haritasını anlattı.

post
ARABA
En Tutumlu Olmaya Geliyor!

“Dünyanın en ucuz otomobili” ünvanına sahip Tata Nano’nun, bu ünvanının yanına “en tutumlu otomobil”inde ekleneceğe benziyor.

post
TATA
Tata Vista yeni yüzüyle Türkiye'de

Tata’nın yeni yüzü Vista 1.4 Safire benzinli ve 1.3 Quadrajet dizel motor seçenekleri ile Avrupa pazarıyla aynı zamanda Türkiye’de satışa sunuldu.

post
TATA
Tata'nın yeni modelleri yakında Türkiye'de

Mevcut ürün yelpazesi Hindistan’da üretilen küçük sınıf modeller ve pickup’lardan oluşan Tata, yakın zamanda bu modellerine yenilerini ekleyecek.

post
ISOTLAR
Direksiyonda artık Tarakçıoğlu var

İsotlar Grup adıyla kurulan ve yeni CEO Kurthan Tarakçıoğlu’nun bünyelerine katılmasıyla Isoto adını alan şirket, hedeflerini açıklarken, deneyimli yöneticinin de farkını yakın zamanda markada görmemiz kuvvetli ihtimaller arasında.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.