otohaber_logo
Haberler
Tata'nın yeni modelleri yakında Türkiye'de
Mevcut ürün yelpazesi Hindistan’da üretilen küçük sınıf modeller ve pickup’lardan oluşan Tata, yakın zamanda bu modellerine yenilerini ekleyecek.
Tata'nın yeni modelleri yakında Türkiye'de
ISOTO, Jaguar ve Land Rover'ı satın alarak dikkatleri üzerine toplayan, Fiat'ın stratejik ortağı olan, dünyanın ikinci büyük otobüs, dördüncü büyük kamyon üreticisi Tata'nın Türkiye ve Romanya temsilcisi.Bu ay içinde satışa sunulacak olan Indica Vista'dan bir ay sonra tek kabinli Xenon Türkiye'de olacak. Ocak 2011'de lansmanı yapılacak Manza ise güncel Indigo'nun yerini alacak. Sonrasında hafif ticari araç pazarına Ace ve Venture modelleriyle katılacak olan ISOTO, dünyanın en ucuz otomobil olma iddiasını taşıyan Nano'yu, Avrupa Birliğine uygun tipiyle ithal edecek. ABS ve havayastığı gibi donanımlara sahip Euro Nano'nun fiyatının 13.000 TL seviyesinin altına inmesi güvenlik donanımlarından dolayı pek mümkün gözükmüyor. 2012'den önce ithal edilmesi çok zor gözüken Euro Nano, iddiaya göre 4 kişiyi rahatlıkla taşıyabiliyor ve 80 km/s'nin üzerinde bir maksimum hıza sahip olacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.