otohaber_logo
post
ARABA
TAYSAD'a Yeni Başkan

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD), 34’üncü Olağan Genel Kurulu TAYSAD’ın Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ndeki genel merkezinde gerçekleştirildi.

post
INCI AKü
İnci Holding'e Çifte Ödül

Türk otomotiv endüstrisinin en önemli tedarikçileri arasında yer alan İnci Akü ve HL Jantaş, ihracat ödülüne layık görüldü.

post
AR- GE
Türkiye otomotiv sektörüne ruhunu koymalı

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alaca, Türkiye’nin marka yaratma konusunda kendi iç dinamiklerine ve çevre ülkelere yönelik bir ürüne yönelmek gerekebileceğini ve bunun için de ülkenin her kesiminin çok iyi bi

post
AR-GE
Ar-Ge yatırımları şart

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), otomotiv endüstrisinin avantajlarını yitirmeye başladığını vurgulayarak üyelerini yeni sıçrama noktası olacak Ar-Ge’ye yönlendiriyor.

post
ALPER KANCA
TAYSAD'dan Avrupa'ya transfer

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Kanca, Avrupa Dövmeciler Birliği (EUROFORGE) Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.