otohaber_logo
Haberler
Ticari Araçlara Ekonomik Teknoloji
Bosch, özellikle şehir içinde kullanılacak ticari araçlar için yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlayacak “Parallel full-hybrid” teknolojisi üzerinde çalışıyor.
Ticari Araçlara Ekonomik Teknoloji
Hibrid teknolojisi, birçok marka için kullanılmaya devam edilirken, daha düşük tüketim ve daha az çevre kirliliğine sebep olmasından her geçen gün daha çok tercih ediliyor. Hibrid teknolojisi ticari araçlarda da yoğun olarak kullanılmaya başlandı. Özellikle şehir içinde önemli bir tüketim avantajı sunan hibridlerde tasarruf yüzde 20'lere ulaşırken uzun yolda da yüzde 6'ya varan yakıt tasarruf sağlanabiliyor ve CO2 emisyonları da aynı oranda düşürürken bu sayede hibrid teknolojisi, ekonomik olmasının yanında çevre dostu sıfatını da kazanıyor. Sistem ayrıca, uzun yol yapan veya çok duraklı teslimat gerçekleştiren orta ve ağır ticari araç segmentine ve otobüslere uyarlanabiliyor. Daha fazla yakıt tasarrufu potansiyeline imkân tanıyan start-stop işlevi, özellikle şehir içi dağıtım yapan araçlara entegre edilebiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.