otohaber_logo
Haberler
Toyota Türkiye'de 60.000 Aracı Geri Çağrıyor
Toyota Türkiye, arıza riskine karşı bazı araçlarını servise çağırıyor.
Toyota Türkiye'de 60.000 Aracı Geri Çağrıyor
Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.'den Kamuoyuna Açıklama:
Müşteri memnuniyeti önceliğiyle hareket eden Toyota, araçlarındaki elektrikli cam ana anahtarının kontrolü için bir servis kampanyası düzenlemektedir. Elektrikli cam ana anahtarının üretimi esnasında koruyucu yağın (gres) her noktaya düzenli olarak yayılamaması sebebiyle kontak noktalarında zaman içerisinde aşınmalar meydana gelmekte ve bu aşınmalar takılma veya zaman içerisinde anahtarın çalışmamasına sebebiyet verebilmektedir.
Türkiye'de bugüne kadar tarafımıza ulaşan herhangi bir şikayet bulunmamaktadır. Ülkemizde, toplam 58.154 adet araca yönelik olarak gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında 2006 -2008 yılları arasında üretilen bazı Yaris, Auris, Corolla, Camry ve RAV4 araçları yer almaktadır. Toyota, tamamen kontrol amaçlı ve önleyici nitelikte olan bu kampanya için müşterilerini en kısa zamanda yetkili servislerine davet edecektir. Yaklaşık 1 saat sürecek olan işlemler ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.
Müşterilerimizin yaşayabileceği hassasiyet için üzüntülerimizi iletir, kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.