otohaber_logo
Haberler
Van'a TOSFED Desteği
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Van Valiliği desteğiyle Van’da sosyal sorumluluk projesine imza attı.
Van'a TOSFED Desteği
Şehir merkezinde yer alan Çağdaş Karting Pisti'nde 15 gün boyunca ücretsiz olarak sürdürülen etkinlikte her gün okul çağındaki 60-100 gencimizin karting ile tanışması sağlanarak keyifli zaman geçirmeleri amaçlandı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı'nın ve Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Van'daki çocuklar için organize edilen karting etkinliğini Van Valisi Münir Karaloğlu yerinde inceledi. Karting alanında yapılan diğer etkinliklere de katılan çocuklarla biraraya gelen Vali Karaloğlu, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Vali Karaloğlu ile birlikte faaliyet alanında bulunan İl Müdürü Aslan Sinir, Karting etkinliğinin 2012 Haziran ayına kadar devam ettireceklerini dile getirdi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.